8 septembrie 2011

Ştrumfii Vol. 1 - Ştrumful Glumeţ


Ştrumfii - Ştrumful Glumeţ

Episoade:

1. Glumeţul păcălit - Datorită poznelor pe care le face, Ştrumful Glumeţ nu mai este crezut de ceilalţi ştrumfi nici măcar atunci când îi avertizează că pisica Azrael este gata să se năpustească asupra lor. Deoarece se simte vinovat şi responsabil, Ştrumful Glumeţ va merge la castelul lui Gargamel să îşi salveze prietenii.
 
2. Osul veseliei - Gelos pe atenţia pe care o primeşte Ştrumful Înfumurat, atunci când îşi fracturează un deget, Ştrumful Glumeţ se preface bolnav, în speranţa că va primi aceeaşi îngrijire. Din nefericire, şiretlicul se întoarce împotriva Ştrumfului Glumeţ, care, în loc să primească o îngrijire atentă, e urmărit de ghinion.


3. Pelerina Ştrumfului Glumeţ - Ce găseşte Ştrumful Glumeţ în cutia-surpriză? Este pelerina lui Wizlow, magicianul gnom. Ce fel de pelerină este aceasta? Ştrumful Glumeţ descoperă că este o manta care îl face invizibil. Oricine poartă pelerina are prilejul să le joace feste celorlalţi. Dar oare din ce motiv a renunţat Wizlow la pelerină? Merită aflat!

4. Cartea cu glume a Ştrumfului Glumeţ - Cutiile cu surprize ale Ştrumfului Glumeţ nu mai au nici un haz pentru ceilalţi ştrumfi. De aceea, el încearcă să-i înveselească spunând alte glume din “Marea carte a râsetelor”, dar cum acestea se dovedesc şi mai puţin amuzante pentru ştrumfii din sat, Gargamel le oferă câteva glume care îi aparţin...


HotFile Download Link


Parola: filmecopii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu