21 ianuarie 2013

101 Dalmatieni


101 Dalmatieni
Format: DVDrip
Durata: 01:16:26
Audio: Romana

   Pongo este un dalmaţian care trăieşte alături de stăpânul său, Roger Radcliffe, un compozitor într-o casă micuţă din Londra. Plictisit de viaţa sa, Pongo decide că este timpul să aiba atât el cât si Roger o soţie. În timp ce se uita pe geam, vede femei şi căţeluşe de toate felurile, însă niciuna nu e pe placul lui. Exact atunci apare o femeie Anita cu căţeaua ei, un dalmaţian. Pongo setează ceasul la ora 5, deoarece abia atunci era scos la plimbare de Roger.
Cand cei doi ajung în parc, ca deobicei, Roger se aşează pe iarbă şi îşi fumează pipa. Însă Pongo trebuia să îi facă să se întâlnească. Prima încercare devine un eşec, deoarece Anita pleacă aşa că îi împinge pe amândoi în lac. Aşa cei doi îşi fac o relaţie.
După un timp, se căsătoresc iar Pongo împreună cu căţeaua Anitei, Perdita fac o serie de puişori. Însa din păcate apare Cruella de Vil care vrea sa-i cumpere pe toţi ca să-şi facă alta blană, şi de data asta una cu pete. Cum era de aşteptat Anita şi Roger nu acceptă, aşa că Cruella trimite doi hoţi, Jasper şi Horace să fure dalmaţienii.
Menajera casei, care avea grijă de cei 15 pui, nu-i mai găseşte şi toţi suferă din cauza asta. Între timp, Jasper şi Horace ţin puii într-un apartament şi îi lasă să se uite la TV. Acolo mai sunt şi alţi pui de dalmaţieni, cumpăraţi. În total 99. Tibb, o pisică îi duce pe toţi afară, în timp ce Pongo şi Perdita se îndreaptă spre ei. Cei doi ajung acolo şi îi atacă pe Jasper şi Horace.
După lung drum şi după ce s-au murdărit de cenuşă, pentru a nu-şi da seama Cruella de Vil, au ajuns acasă. Deşi erau în total 101 dalmatieni, Roger şi Anita s-au gândit să-şi facă o plantaţie de dalmaţieni cu banii făcuţi din hitul lui Roger .

RapidShare Download Links
Part 1
Part 2
Part 3

Uploaded Download Links
Part 1
Part 2
Part 3

Rapidgator Download Links
Part 1
Part 2
Part 3

DepositFiles Download Links
Part 1
Part 2
Part 3

Parola: filmecopii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu